Sony VPL-VW550ES

Adembenemende beelden, kleuren en resolutie met Sony's VW550 4K Projector

4K

UltraHD

HDR

High Dynamic Range

280W

Lamp

Triluminos

Ongeëvenaarde Kleuren

De Sony VPL-VW550ES is één van de écht native 4K/Ultra HD beamers beschikbaar voor consumenten. 4K/Ultra HD is de nieuwste en scherpste resolutie die momenteel op de markt is – in verhouding tot FullHD betekent dit dus 4x meer pixels. Door de unieke SXRD-panelen met Triluminos-technologie heeft dit model een onvergelijkbare kleurendiepte en is daarmee klaar voor de toekomst. De Sony VPL-VW550 heeft ook een hoeveelheid van Sony’s digitale verwerkingsalgoritmes aan boord.

MotionFlow zorgt voor verbeterde beweging-scherpte door extra beelden te herleiden uit de informatie die hij binnenkrijgt. Met de Black Frame Insertion functie worden daarnaast zwarte frame geïnjecteerd, waardoor de VW550ES samen met MotionFlow de absolute top in bewegingsscherpte bereikt.

Uiteraard ontbreekt ook Full 3D niet. Deze projector is er zelfs uitermate geschikt voor, dankzij de hoge verversing snelheid. Bij de Sony VPL-VW550 is de 3D RF transmitter al ingebouwd. Hier kunt u de Sony 3D RF brillen bij aanschaffen. Misschien het belangrijkste aan de Sony VPL-VW550 is de Reality Creation Upscaling – door deze techniek worden ook Full HD Blu-Rays zo “opgeschaald” naar 4K dat elk haartje er perfect uit te onderscheiden is.  Zo kunt u al genieten van de 4K/Ultra HD.

CinemaDream installeert de projector bij u thuis als service. De Sony VW550 is geen webshop product en dient professioneel geïnstalleerd en volgens het THX/ISF norm gekalibreerd te worden om het maximale uit de projector te halen.

Specificaties

Projection Technique

SXRD / D-ILA

Resolutie

3840 x 2160 pixels

Hoeveelheid Licht

1.800 ANSI Lumen

Contrast Ratio

350.000:1

Aansluitingen

2x HDMI (input)

1x 12V Trigger

1x RJ45

1x RS232

Geluid

26 dB(A)

Lamp

280W UHP

Prijs (aanbieding)

€ 9.750,00

Demonstratieaanvraag

Schrijf me in voor de nieuwsbrief!