AV oplossingen voor uw bedrijf.

CinemaDream is ook uw leverancier voor audiovisuele (totaal) inrichting van bedrijfsruimtes. Van losse producten tot interieurdesign en onderhoud. CinemaDream ontwikkelt en levert kwalitatief hoogwaardige AV oplossingen op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie.

Variërend van een (groot) beeldscherm, 4K Ultra HD projectie tot aan een digitaal schoolbord. Aangevuld met geluidsversterking en luidsprekers. Zelfs noviteiten als een interactieve touchscreen, videoconferencing of webcasting is in de hedendaagse vergaderzaal niet weg te denken.

CinemaDream voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Van welke AV oplossingen maakt uw bedrijf gebruik? Wat is de hoofdzaak en wat is bijzaak? Welke processen moeten worden geautomatiseerd? Ook de meest complexe systemen worden voor u toegankelijk gemaakt.

Met een handeling op het centrale bedieningspaneel of met druk op uw touchscreen kunt u niet alleen beeld en geluid, maar ook verlichting, verwarming, koeling en ventilatie aanpassen aan uw situatie.

Stuur ons een bericht!

Laat ons weten wat uw wensen en behoeften zijn voor uw bedrijf, zodat wij u een voorstel kunnen doen. U kunt onze specialismen terug vinden op onze home page.

Mocht u interesse hebben of een afspraak met ons willen maken, stuur ons dan een berichtje!

[contact-form-7 id=”1177″ title=”Experience – Nederlands”]