Sony VPL-VW760ES

VPL-VW760ES: Experience the contrast with Laser projection

4K Laser

UltraHD

HDR

High Dynamic Range

2.000

Lumens

Triluminos

Ongeëvenaarde Kleuren

De nieuwe Sony VPL-VW760ES is de perfecte keuze voor uw thuisbioscoop en zal bijdragen aan een onvergetelijke ervaring, wat je ook kijkt. De Sony VW760 Laser projector combineert een geavanceerde laser-lichtbron met dezelfde 4K technologie uit Sony’s professionele bioscoop-projectoren. Kristalheldere 4K-beelden bieden een viermaal zo hoge resolutie als Full HD en trekken je als het ware rechtstreeks de actie van de film in.

Door de laser lichtbron van de Sony VPL-VW760ES, is de lichtopbrengst met 2000 lumen hoog. Daarnaast beschikt de projector over Motionflow-technologie, waardoor snelle beelden vloeiender worden weergegeven. Er hoeft ook geen lamp meer vervangen te worden en de projector gaat wel 20.000 uur mee. Ook is dit model veertig procent kleiner dan zijn grote broer, de VPL-VW5000ES welke meer geschikt is voor de grotere Home Cinema’s.

De zeer hoge helderheid verzekert je van levendige beelden, zelfs in riant uitgelichte ruimtes. De ultra-pure en efficiënte lichtbron bezorgt consistente helderheid, zonder de langzame lichtafval die je normaliter ervaart met traditionele projectoren. Met de laatste 4K-standaarden ben je met de Sony VW760 dus Future Proof, inclusief High Frame Rates en HDR, om je te laten genieten van het beste van de films van vandaag en morgen.

De voordelen van de Sony VPL-VW760ES voor onze klanten laten zich wel raden: veel grotere beeld-diameters en OLED-achtige kwaliteit voor projectie. Omdat CinemaDream de belangrijkste partner is voor Sony in Nederland voor Home Cinema, ontvangt u naast een 3 jaar Sony PrimeSupport garantie ook een professionele installatie en kalibratie aan huis als service.

Specificaties

Display System

4K SXRD panel

Resolutie

4096 x 2160 pixels

Hoeveelheid Licht

2.000 ANSI Lumen

Contrast Ratio

∞:1

Aansluitingen

HDMI

12V Trigger

RJ45

RS232

Geluid

24 dB(A)

Lamp

Laser diode (20.000 uur)

Prijs (aanbieding)

€ 14.990,00

incl. installatie en ISF/THX kalibratie aan huis

Vraag een Demo aan

[nm_contact_form_7 id=”1180″]