Je eigen Home Cinema.

Je eigen droombioscoop gerealiseerd door Home Cinema Specialist CinemaDream. Volledig ingericht naar uw behoefte, wensen en de beste technieken. Genieten van de nieuwste films en concerten. Met één druk op de knop gaan de gordijnen dicht en dimt het licht. U zit eerste rang. Een beamer projecteert op een grootformaat projectiescherm.. de film begint.

Een intense audio visuele sensatie. Optimale filmbeleving in iedere vezel. Alsof u zelf de hoofdrol speelt, maar ook uw kinderen ontdekken hoe spectaculair gamen kan zijn. Want ook de game consoles kunt u bedienen in uw Home Cinema. En wat dacht u van sportwedstrijden als voetbal en Formule 1 beleven in hoge kwaliteit?

Home Cinema op basis van projecteren of groot beeldscherm?

Een Home Cinema ontwerpen wij het liefst op basis van een projector en projectiescherm. Dit wordt  vaak gerealiseerd in een aparte ruimte. Natuurlijk werken wij ook met (grote) TV schermen en/of integreren wij projectiesystemen in woonkamers, maar als het even kan is een dedicated Home Cinema ruimte het meest gunstig, wanneer u ook in een door ons akoestisch geoptimaliseerde ruimte wilt genieten.

Een projectiesysteem is dus een onmisbaar onderdeel van een Home Cinema. Het doel van een projectiescherm is namelijk tweeledig: het weergeven van de visuele informatie zonder verlies van beeldkwaliteit en het verspreiden van het geprojecteerde licht in de richting van het publiek. Beide aspecten zijn noodzakelijk voor een optimale waarneming van het geprojecteerde beeld.

Ontwerp Home Cinema & Akoestische optimalisatie

Luidsprekers zijn er in alle soorten en maten (in-wall, on-wall, floorstanding etc.) en worden verborgen of komen in zicht te staan. Wij zullen samen met u bekijken wat voor uw het beste werkt. Er kunnen zichtbare luidsprekers worden gebruikt of voor een wat rustigere uitstraling van de voorzijde kunnen de luidsprekers zelfs worden geïnstalleerd achter een akoestisch transparant (geluid-doorlatend) projectiescherm.

Het ultieme geluid begint met een door CinemaDream akoestisch geoptimaliseerde ruimte. Moderne interieurs geven vaak een probleem als het gaat om de akoestische eigenschappen. Geluidsgolven weerkaatsen op harde oppervlakken. Dit hoor je vooral op houten of stenen vloeren. In combinatie met glas veroorzaakt dit zelfs echo’s. CinemaDream maakt een akoestisch ontwerp op maat wat past bij uw smaak en interieur voor uw Home Cinema.

Plan een demonstratie in bij de Home Cinema Specialist!

Lees verder op onze Thuisbioscoop pagina en neem contact met ons op voor een demonstratie. Wij zullen u informeren over de stappen die genomen moeten worden voor het realiseren van uw droombioscoop.

[contact-form-7 id=”1177″ title=”Experience – Nederlands”]