Droombioscoop van CinemaDream.

CinemaDream staat garant voor de ultieme Home Cinema beleving en audio/video integratie oplossingen voor uw woning. Advies en realisatie dat is afgestemd op uw wensen en woonsituatie. CinemaDream staat ver van het type ‘verkoop van dozen’ en is ook geen HiFi winkel met een bioscoopkamer achterin. Onze specialisme en passie is Home Cinema.

Wij willen onze klanten tevreden stellen en u van dienst zijn als THX gecertificeerde specialist. Door jarenlange ervaring weten wij hoe het opstarten, uitvoeren en opleveren van uw droombioscoop hoort te gaan. Heeft u altijd al een eigen droombioscoop gewild? Lees dan verder op onze website voor meer informatie over CinemaDream en onze unieke werkwijze.

Bijzondere en vaak exclusieve merken.

Wij kiezen onze apparatuur zorgvuldig en werken met een gedistingeerd assortiment. Met als bedoeling om alleen met het beste product in iedere prijsklasse te werken. Anders gezegd, het heeft geen zin om een tal van versterkers in huis te halen als er maar één het beluisteren waard is. Door onze ervaring weten wij precies welke producten het beste ingezet kunnen worden om uw droombioscoop te realiseren.

Kortom, wij selecteren dus zeer, zeer kritisch en verkopen betrouwbare, soms wat minder bekende merken die in de meeste gevallen al 25 jaar op de markt zijn. Specialistische bouwers en vaak pioniers in het vakgebied die onze visie op kwaliteit delen. CinemaDream weet precies welke bouwstenen er nodig zijn bij het maken van uw droombioscoop. Samengevat, wij nodigen u graag uit voor de ultieme cinema beleving in onze showroom.

Droombioscoop

Indien u geïnteresseerd bent in een droombioscoop van CinemaDream, stuur ons dan een berichtje.

U bent natuurlijk ook welkom in onze experience center. Neem gerust uw familie en/of vrienden mee. Wij hebben namelijk meerdere zitplaatsen in onze Cinema. Tijdens een uitgebreide demonstratie kunnen wij het hebben over de mogelijkheden voor uw ruimte.

Lees verder op onze Thuisbioscoop pagina voor meer informatie over de wereld van Home Cinema.

[contact-form-7 id=”1177″ title=”Experience – Nederlands”]