D-Box Motion Code

D-Box Motion Code Technologies ontwerpt en vervaardigt baanbrekende high end technologie voor de entertainment industrie. Gebruikmakend van de gepatenteerde D-BOX Motion Code worden speciaal geprogrammeerde bewegingen gesynchroniseerd aan de bewegingen in films, televisieprogramma’s en games. Deze bewegingen worden vervolgens doorgegeven aan een simulatiesysteem verbonden aan een of meerdere “motion systems” gemonteerd aan bioscoopstoelen of een speciaal platform. Kortom het systeem geeft een extra dimensie aan uw filmbeleving.

Hiermee wordt het een filmkijker mogelijk gemaakt een film niet alleen te zien en te horen, maar ook te voelen. Het systeem gebruikt bewegingscodes specifiek ontworpen voor de film, televisie-uitzending of video-game. Deze codes worden naar een beweging-genererend systeem gestuurd, ingebouwd in een stoel. De bewegingen zijn perfect gesynchroniseerd met de actie op het scherm, voor een realistische beleving. De bewegingen die door het systeem worden gegenereerd, zijn meer dan alleen trillingen.

Zo kan het systeem een stoel laten kantelen naar links/rechts, naar voor/achter, omhoog/omlaag en trillingen doorgeven. Hiermee worden dus alle bewegingen mogelijk en kan de kijker zelfs g-krachten ervaren.Deze derde dimensie draagt bij aan een nog intensere multimedia ervaring. Waar het voor de een niet heftig genoeg kan zijn en voor de ander het wel wat minder mag, is er een volumeregeling. Inmiddels zijn duizenden filmtitels op de markt beschikbaar met Motion Code en de lijst wordt dagelijks uitgebreid in de studios van het bedrijf.

Inmiddels worden door de medewerking van de Hollywood filmindustrie, veel nieuwe Blu-Ray titels voorzien van op de disk meegeschreven Motion-code. D-Box Motion Code wordt inmiddels omarmd als nieuwe wereldstandaard door de film- en gaming industrie. Wanneer u geinteresseerd bent in een prive-bioscoop van CinemaDream en u voor demo langs wilt komen. Neem dan gerust uw vrienden/familie  mee. Via het contactformulier kunt u een afspraak maken.

Demonstratieaanvraag

[contact-form-7 id=”1180″ title=”Request Demo – Nederlands”]