Sony VPL-VW270ES

VPL-VW270ES: Cinematic entertainment, delivered beautifully

Instap 4K

UltraHD

HDR

High Dynamic Range

225watt

Lamp

Triluminos

Ongeëvenaarde Kleuren

De nieuwe Sony VPL-VW270ES maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige technologie en is Sony’s eerste “echte” 4K projector onder de €5000,- prijsklasse. De 4K technologie waardeert tevens met Sony’s beroemde “reality creation” Full HD 1080p-content op, waarbij de textuur en resolutie van content op het scherm wordt verbeterd, zodat gebruikers kunnen genieten van de hoge kwaliteit en zijdezacht vloeiende beelden van 4K.

De Sony VPL-VW270ES, die speciaal is ontwikkeld voor de enthousiaste thuisbioscoop liefhebbers die op zoek zijn naar de allerbeste projector technologie, maakt gebruik van een 1500 lumen lamp. De Sony VPL-VW270 heeft de  breedste kleurenspectrum van dit moment en heeft een hoog contrast. De grote contrastratio zorgt voor een realistische beeldweergave met natuurgetrouwe kleuren. Bij snel bewegende beelden zorgen frame interpolatie en detailversterking voor een scherpe, vloeiende weergave.

Een brede lens-shift, gemotoriseerde zoomlens voor de lens positie bij verschillende beeldverhoudingen van het scherm maken het gemakkelijk om deze projector te installeren. Met een fluisterstille ventilatorgeluid werkt deze projector bijna geluidloos en door zijn ranke ontwerp en bedieningspaneel, is naadloze integratie in thuisbioscoop installaties eenvoudig.

Bij CinemaDream vinden wij dat niets het bioscoopgevoel zo naar boven haalt als groot formaat projectiescherm met haarfijne 4K beeldmateriaal. De Sony VPL-VW270ES biedt een 4K HDR-ervaring tegen een gunstige prijs.  De VPL-VW270ES is verkrijgbaar in het zwart en wit. Wij kunnen de Sony projector professioneel voor u installeren en op locatie volgens het THX/ISF norm kalibreren. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden voor installatie.

Specifications

Projectietechniek

Native 4K SXRD panel

Resolutie

4096 x 2160 pixels

Hoeveelheid Licht

1.500 ANSI Lumen

Contrast Ratio

350.000:1

Aansluitingen

HDMI (input)

12V Trigger

RJ45

RS232

Geluid

26 dB(A)

Lamp

225W UHP

Prijs (aanbieding)

€ 4.999,00

Vraag een Demo aan

[nm_contact_form_7 id=”1180″]