Sony VPL-VZ1000ES

VPL-VZ1000ES: Stunning pictures to suit everyone’s lifestyle with Ultra-Short Throw

4K HDR

UltraHD

Ultra Short Throw

Projection System

Laser Diode

Lichtbron

Triluminos

Ongeëvenaarde Kleuren

CinemaDream heeft haar assortiment uitgebreid met de Ultra Short Throw  Sony VPL-VZ1000ES 4K HDR Home Theatre-projector. Deze is zo ontworpen dat hij eenvoudig integreert in ieder huis of kantoor omgeving. Deze nieuwe projector is compatibel met groot dynamisch bereik (HDR) en heeft een oorspronkelijke 4K-resolutie. De projector kan op slechts 15 cm van de muur worden gemonteerd en tegelijkertijd de kamer vullen met een beeld van 120 inch. Als de Sony VPL-VZ1000ES uitstaat, gaat hij op in de omgeving dankzij het compacte design.

Tot nu toe hadden we voor luxe thuisbioscopen een speciale kamer nodig om content via een projector te kijken. Dat is niet altijd mogelijk helaas, omdat niet iedereen de luxe van een extra ruimte heeft waar ze een extra groot scherm neer kunnen zetten. De nieuwe Sony VPL-VZ1000ES brengt hier verandering in en biedt een Home Theatre-ervaring met een kamervullend beeld tot wel 305 cm (120 inch) De revolutionaire Sony VPL-VZ1000ES Ultra Short Throw-projector levert op slechts enkele centimeters van je muur een ongelooflijk 4K HDR-beeld. Als hij uitstaat, gaat de projector op in het design van de kamer.

De Sony VPL-VZ1000ES is slechts 925 x 494 x 219 mm groot en weegt ongeveer 35 kg, een licht en compact design. De SXRD-schermen van Sony, samen met de Z-Phosphor Laser engine, leveren een hoog dynamisch contrast en verbeteren de lichte en donkere tonen van HDR-content. De Z-Phosphor-laserlicht bron van de Sony VPL-VZ1000ES-projector bereikt sneller de maximale helderheid dan andere projectorlampen. Verbeelding zonder grenzen Door de vormgeving van de VPL-VZ1000ES kan de projector op veel nieuwe manieren gebruikt worden.

Voor moderne, luxe huizen, appartementen en kantooromgevingen met grote ramen en weinig ruimte op de muur, is het een optie om de projector op een rolscherm vóór het raam te gebruiken. Met de nieuwe projector van Sony kunnen onze klanten in hun woonkamer een groot scherm krijgen dat eenvoudig kan worden gemonteerd. Daarom is de VPL-VZ1000ES geheel nieuwe ervaring in Home Cinema oplossingen en Ultra Short Throw-projectie. De VPL-VZ1000ES verkrijgbaar via CinemaDream. Neem contact met ons op voor een demonstratie.

Specificaties

Projection Technique

SXRD / D-ILA

Resolutie

3840 x 2160 pixels

Hoeveelheid Licht

2.500 ANSI Lumen

Contrast Ratio

∞:1

Aansluitingen

HDMI (input)

12V Trigger

RJ45

RS232

Geluid

26 dB(A)

Lamp

280W UHP

Prijs (aanbieding)

op aanvraag

Vraag een Demo aan

[nm_contact_form_7 id=”1180″]