CinemaDream transporteert u regelrecht in het verhaal van de film met adembenemende en ultra-realistische 3D audio van Dolby Atmos en DTS-X.

Dolby Atmos.

Beleef een totaal nieuwe geluidservaring: Dolby Atmos. Ervaar deze adembenemende & ultra realistische 3D audio in uw eigen Thuisbioscoop. Dolby Atmos wordt mogelijk gemaakt door hypermoderne geluidstechnologieën waarbij elke speaker in de zaal afzonderlijk geluiden kan weergeven. Hierdoor wil je bijna bukken voor een overvliegende helikopter of probeer je te schuilen voor een regenbui in de film! Kortom je kunt het geluid niet alleen horen, maar ook voelen!

Naast luidsprekers aan de voor- zij- en achterkanten, bied 3D audio ook ondersteuning voor luidsprekers bóven de luisterpositie, ook wel 3D audio. Anders dan bij traditionele surround formaten, maakt 3D audio geen gebruik van een mix met een vooraf vastgesteld aantal kanalen, maar bevat de Atmos soundtrack verschillende losse geluidselementen die elk voorzien zijn van informatie over hun plaatsing. Bekijk de technische video op youtube en kom langs in de showroom voor de ultieme 3D audio demonstratie.

Demonstratieaanvraag

[nm_contact_form_7 id=”1180″]