Sony VPL-VW5000ES

's Werelds meest geavanceerde Home Cinema Projector.

4K

UltraHD

HDR

High Dynamic Range

5.000

ANSI Lumen

Triluminos

Ongeëvenaarde Kleuren

Het is een onvergetelijke ervaring, wat je ook kijkt. Een ideale match voor de grootste en best uitgeruste thuisbioscopen. De Sony VPL-VW5000ES brengt films in leven met een ongeëvenaard detail, kleur en contrast.

De meest geavanceerde home cinema projector combineert een geavanceerde laserlichtbron met dezelfde Sony 4K SXRD panel-technologie die je kunt vinden in Sony’s professionele cinema projectors. Kraakheldere 4K-beelden bieden vier maal de resolutie van Full HD en teleporteert je als het ware naar het hart van de actie met een volledig nieuwe helderheid. Je ervaart fantastisch rijke, cinematische kleuren, vloeiende bewegingen en spectaculaire contrasten. Een extreme helderheid van 5000 lumen zorgt voor een wonderschoon, helder en scherp beeld, zelfs op de grootste schermen en zelfs in goed verlichte ruimtes.

De ultra pure, ultra-efficiënte laser lichtbron brengt een bijna geheel onderhoudsvrij systeem naar je thuisbioscoop. Naast de spectaculaire afbeeldingskwaliteit en betrouwbaarheid, geniet je van lage operationele kosten vergeleken met conventionele projectiesystemen.

Met de VPL-VW5000ES projector ben je helemaal Future Proof met compatibiliteit voor de laatste 4K standaarden, inclusief High Frame Rates en High Dynamic Range. Zo haal je het allerbeste uit de content van vandaag en morgen. Met een flexibele installatie en simpele setup, automatische calibratie en lage akoestische ruis, brengt de VPL-VW5000ES de controle over je ultieme thuisbioscoop-ervaring.

Specificaties

Projectie Techniek

4K SXRD panel

Resolutie

4096 x 2160 pixels

Hoeveelheid Licht

5.000 ANSI Lumen

Contrast Ratio

∞:1

Aansluitingen

2x HDMI (input)

1x 12V Trigger

1x RJ45

1x RS232

Geluid

30-35 dB(A)

Lamp

Laser diode

Prijs (aanbieding)

€ 9.990,00

Request Demo

Schrijf me in voor de nieuwsbrief!