JBL Synthesis by CinemaDream

Om te beginnen kent het JBL Synthesis systeem geen concurrentie. Harman’s JBL Synthesis is zelfs het enige home theater systeem die een ​​Oscar en twee Grammys wist te behalen. JBL is weliswaar niet alleen een toonaangevend merk in ontwikkeling en superieure audiokwaliteit, het is hèt geluid voor film en live muziek! Dynamisch, groot frequentiebereik en een hoge belastbaarheid zijn de belangrijke eigenschappen van het Synthesis systeem.

Uw home cinema zou eigenlijk uw avontuurlijke kant moeten ontrafelen. CinemaDream zorgt voor dit gevoel met het JBL Synthesis systeem door ultra-realistisch en zeer dynamisch geluid te creëren dat u rechtstreeks in de film vervoert. De ene minuut bent u een deel van de menigte die de held toejuicht, vervolgens zit u op het randje van uw stoel als passagier in een bloedstollende achtervolging-scene van een actiefilm!

Het ongeëvenaarde geluid van JBL Synthesis wordt gesteund door decennia lange ervaring in Filmgeluid. Een hoogte punt voor Harman was in 1984, toen ze door Lucasfilm werden gekozen om de standaard voor surround sound te bepalen. JBL werd vanaf dat moment niet alleen werelds eerste THX gecertificeerde systeem voor Cinema, het is nu het enige consumentenbedrijf dat niet alleen voldoet aan THX specificaties, maar deze ook overschrijd in kwaliteit.

Kracht puttend uit de ervaring van professionele bioscopen ontwikkeld JBL Synthesis oplossingen van kleine Home Cinema systemen tot en met toegewijde, alles overtreffende privé bioscopen met meerdere zitplaatsen. Altijd ontworpen voor uw specifieke ruimte en perfect gekalibreerd door onze specialisten. Wanneer alleen het allerbeste goed genoeg is, dan kiest CinemaDream unaniem voor JBL.

Demonstratieaanvraag

[contact-form-7 id=”1180″ title=”Request Demo – Nederlands”]