Over CinemaDream

Wie in Nederland op zoek is naar de marktleider op het gebied van Home Cinema, komt vroeg of laat uit bij CinemaDream. Gedreven door veel passie, maar vooral door grote liefde en veel respect voor film is CinemaDream opgericht. De afgelopen 10 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot de Home Cinema Specialist in de residentiële branche voor de luxere thuisbioscopen.

Wij richten ons op het ontwerp, het advies en realisatie van uw eigen home cinema. Hierdoor kunnen wij onze klanten (turn-key) totaaloplossing aanbieden of ontzorgen wij onze partners. Door het combineren van onze specialismen, passie en netwerk, realiseren wij de mooiste en de best klinkende Home Cinema’s van de Benelux.

Over Volkan Bugday, eigenaar en liefhebber.

Mijn eerste bioscoopervaring was in 1989; BATMAN met Michael Keaton en Jack Nickelson van regisseur Tim Burton. Ik was zo onder de indruk van deze film, dat ik gelijk al wist dat ik iets met beeld en geluid wilde doen. Mijn doel is het werkelijk overbrengen van de emotie tussen de artiest en u.

Overtuigd van het feit dat klank en beeld communiceert met het diepste van de mens, na jaren lange ervaring en zoektocht naar het perfecte beeld en geluid, is CinemaDream met veel liefde en passie ontstaan.

Wanneer je een soundtrack op een goede installatie hoort, wordt je geraakt in het diepste van je ziel. Een perfect afgesteld systeem door CinemaDream dat goed in verhouding is, voegt absoluut een extra dimensie toe aan uw beleving. Kortom een perfecte balans van beeld en geluid is waar ik voor sta.

Bij CinemaDream draait dus alles om een ultieme beleving bij het kijken van een film. Film moet je raken anders is er iets niet goed. Ik nodig u graag uit in onze showroom om u hiervan persoonlijk te overtuigen!

Home Cinema Specialist

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten, stuur ons dan een berichtje.

U bent natuurlijk ook welkom in onze experience center voor een unieke ervaring. Neem gerust uw familie of vrienden mee, want we hebben meerdere zitplaatsen in onze bioscoop.

Lees verder op onze thuisbioscoop pagina voor meer informatie.

[contact-form-7 id=”1177″ title=”Experience – Nederlands”]