Thuisbioscoop Specialist.

Stelt u zich eens voor; het bekijken van uw favoriete films, sportwedstrijden of het spelen van games in uw eigen thuisbioscoop gerealiseerd door het team van CinemaDream… Onze op maat, samengestelde systemen worden ontworpen voor en door uw wensen. Meer info hierover? Lees dan verder.

Onze specialisme is het ontwerpen en tot realiteit brengen van droombioscopen. Wij kunnen het beste uit uw ruimte halen – of het nu gaat om een woonkamer of aparte thuisbioscoop ruimte, nieuwe- bestaande of nog te bouwen woningen, CinemaDream is uw specialist.

Van Schets tot Realiteit.

Bij het bouwen van een goede thuisbioscoop komt veel kijken. Wanneer één van de ingrediënten die de cinema tot een succes kunnen maken niet functioneert, zal het totale concept daaronder lijden. Bij CinemaDream bent u op het goede adres als u geen concessies wilt doen in ontwerp- en belevingskwaliteit.

CinemaDream heeft daarom een assortiment samengesteld waarin alles al op elkaar is afgestemd. U bepaalt het budget en kiest daarmee een passende thuisbioscoop voor complete en realistische film, concert, sport en game beleving.

Een thuisbioscoop wordt ontworpen op basis van een projector (beamer) en groot formaat projectiescherm of wanneer dit niet kan op basis van een TV scherm. Een thuisbioscoop met een projector is het meest gunstig wanneer u op een zo groot mogelijk scherm wenst te kijken en een echte Cinema beleving wenst.

Een 120″ (300cm breed) of in de meeste gevallen nog groter zorgt voor een ware Cinema beleving bij u thuis. De projectie kwaliteit is uiteraard in Full HD of in 4K (UltraHD), dus in extreem hoge kwaliteit!

Uw eigen Tailor-made Privé-bioscoop van CinemaDream

CinemaDream kan complete ’turn-key’ thuisbioscopen in iedere gewenste ruimte van uw huis realiseren, omdat wij met onze THX, ISF en HAA certificaten kennis hebben van het perfect afstellen van beeld en geluid volgens de daarvoor geldende normen, zal het eindresultaat uw verwachtingen absoluut overtreffen.

CinemaDream is THX, ISF & HAA gecertificeerd. ISF staat voor Imaging Science Foundation en houdt zich bezig met beeldstandaardisatie en -calibratie, terwijl HAA staat voor Home Acoustics Alliance, wat het analyseren en optimaliseren van de akoestiek in een bepaalde ruimte behelst.

Thuisbioscoop Bouwen

Wij zijn er klaar voor. U ook?

Maak een afspraak voor een “ultieme cinema beleving” en krijg uitleg over onze certificeringen, kennis en hoe wij deze inzetten bij het realiseren van uw eigen thuisbioscoop.

Lees verder op onze “je eigen Home Cinema” pagina of stuur ons een berichtje!

[contact-form-7 id=”1177″ title=”Experience – Nederlands”]