Sony VPL-VW570ES

VPL-VW570ES: For serious Home Cinema enthusiasts

4K

UltraHD

HDR

High Dynamic Range

280W

Lamp

Triluminos

Ongeëvenaarde Kleuren

De Sony VPL-VW570ES is één van de écht native 4K/Ultra HD beamers beschikbaar voor consumenten. 4K Ultra HD is de nieuwste en scherpste resolutie die momenteel op de markt is – in verhouding tot FullHD betekent dit dus 4x meer pixels. Door de unieke SXRD-panelen met Triluminos-technologie heeft dit model een onvergelijkbare kleurendiepte en is daarmee klaar voor de toekomst. De Sony VPL-VW570ES heeft ook een hoeveelheid van Sony’s digitale verwerkings algoritmes aan boord.

MotionFlow zorgt voor verbeterde beweging-scherpte door extra beelden te herleiden uit de informatie die hij binnenkrijgt. Met de Black Frame Insertion functie worden daarnaast zwarte frame geïnjecteerd, waardoor de VW570ES samen met MotionFlow de absolute top in scherpte bereikt. Uiteraard ontbreekt ook Full 3D niet op de Sony VPL-VW570ES. Deze projector is er zelfs uitermate geschikt voor, dankzij de hoge verversingssnelheid.

Bij de Sony VPL-VW570ES is de 3D RF transmitter al ingebouwd. Hier kunt u de Sony 3D RF brillen bij aanschaffen. Misschien het belangrijkste aan de Sony VPL-VW570 is de Reality Creation Upscaling – door deze techniek worden ook Full HD Blu-Rays zo “opgeschaald” naar 4K dat elk haartje er perfect uit te onderscheiden is.  Zo kunt u al genieten van de 4K/Ultra HD. Natuurlijk adviseren wij altijd om een goede bron te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een Kaleidescape 4K Strato.

CinemaDream installeert de projector bij u thuis als service. De Sony VPL-VW570ES is geen webshop product en dient professioneel geïnstalleerd en volgens het THX/ISF norm gekalibreerd te worden om het maximale uit de projector te halen. Vanaf 2017 is ook de Sony VPL-VW760ES Laser 4K projector leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor installatie in uw woonkamer of thuisbioscoop.

Specificaties

Projection Technique

SXRD / D-ILA

Resolutie

3840 x 2160 pixels

Hoeveelheid Licht

1.800 ANSI Lumen

HDMI (input)

12V Trigger

RJ45

RS232

Geluid

26 dB(A)

Lamp

280W UHP

Prijs (aanbieding)

€ 9.990,00

incl. installatie en ISF/THX kalibratie aan huis

Demonstratieaanvraag

[contact-form-7 id=”1180″ title=”Request Demo – Nederlands”]